cabaret: Sanne Wallis de Vries - Heel in De Kleine Komedie

  DO.
24 SEP
SANNE WALLIS DE VRIES - HEEL De Kleine Komedie, Amsterdam
2020
 
Hoofdprogramma Sanne Wallis de Vries
Toegang € 26,50 – € 36,50

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op donderdag 24 september 2020.
Dat is 34 dagen geleden.

Extra informatie

KOM. Zou ze spelen. Haar nieuwe, bejubelde voorstelling. Normaal gesproken. Maar normaal gesproken wordt er niet in coronatijd. Het nieuwe normaal bepaalt de dagelijkse conversatie. En dus komt Sanne met iets nieuws. De interim-voorstelling HEEL. Speciaal gemaakt voor deze tijd. HEEL interactief. HEEL intiem. HEEL integer. Ze zingt, ze danst, ze standupt. En met gretigheid en graagte begroet ze het publiek als hoofdgast. Publiek dat ze gemist heeft. Publiek dat háár gemist heeft. Natuurlijk etaleert ze weer een “feilloos taalgevoel en een uitgesproken mimiek” (NRC). Vanzelfsprekend zit de show weer vol “hilarisch anekdotes” (Telegraaf). Voor haar is dat normaal. Maar in haar nieuwe normaal gaat ze next level. In HEEL komt ze, ondanks alle afstand, closer dan ooit. Zelden voelde anderhalve meter zo dichtbij.

Route naar De Kleine Komedie

De Kleine Komedie vindt u op Amstel nummer 56-58, bij het Rembrandtplein op de hoek van de Halvemaansteeg en de Amstel. Te voet Vanaf Amsterdam Centraal Station loopt u in 20 minuten over het Damrak, de Dam, het Rokin, de Munt en langs de Amste..

Bekijk complete route naar De Kleine Komedie Amsterdam
 

FOTO'S VAN Sanne Wallis de Vries

Foto Sanne Wallis de Vries te Daniel Arends / Sanne Wallis de Vries - 8/8 - Vondelpark Foto Sanne Wallis de Vries te Daniel Arends / Sanne Wallis de Vries - 8/8 - Vondelpark Foto Sanne Wallis de Vries te Daniel Arends / Sanne Wallis de Vries - 8/8 - Vondelpark
 
Bekijk alle 3 foto's van Sanne Wallis de Vries

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws