cabaret: Youp van 't Hek - De laatste ronde in Verkadefabriek op WOENSDAG 08 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit deze voorstelling (Youp van 't Hek - De laatste ronde in Verkadefabriek) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

  WO.
08 DEC
YOUP VAN 'T HEK - DE LAATSTE RONDE Verkadefabriek, 's-Hertogenbosch
2021
 
Hoofdprogramma Youp van 't Hek

Extra informatie

Op tijd weg van het feestje. Dat was een van de ware wijsheden van Youp zijn vader. Dus gaat hij stoppen. Over drie jaar, op zijn zeventigste verjaardag, zet hij geen punt, maar een feestelijk uitroepteken achter zijn vrolijke carrière. En voor die tijd reist hij nog één keer met De Laatste Ronde! langs alle theaters waar hij de afgelopen vijftig jaar met zoveel plezier heeft gespeeld.

Nog één keer keihard lachen om alles wat het leven in zijn ogen aantrekkelijk en belachelijk maakt. En we weten: dat is veel. Heel veel zelfs. Zeker als Youp het vertelt.

Route naar Verkadefabriek

De Verkadefabriek staat aan de rand van het centrum van 's-Hertogenbosch, naast het spoor, in de Boschdijkstraat - tegenover de W2 Concertzaal en Kunstinitiatief Artis. Op circa vijf minuten loopafstand van het NS Station. De Verkadefabriek heef..

Bekijk complete route naar Verkadefabriek 's-Hertogenbosch
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws