cabaret: Youp van 't Hek - De laatste ronde in Jan van Besouw op DINSDAG 18 JANUARI 2022 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit deze voorstelling (Youp van 't Hek - De laatste ronde in Jan van Besouw) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

  DI.
18 JAN
YOUP VAN 'T HEK - DE LAATSTE RONDE Jan van Besouw, Goirle
2022
 
Hoofdprogramma Youp van 't Hek

Extra informatie

Op tijd weg van het feestje. Dat was een van de ware wijsheden van Youp zijn vader. Dus gaat hij stoppen. Over drie jaar, op zijn zeventigste verjaardag, zet hij geen punt, maar een feestelijk uitroepteken achter zijn vrolijke carrière. En voor die tijd reist hij nog één keer met De Laatste Ronde! langs alle theaters waar hij de afgelopen vijftig jaar met zoveel plezier heeft gespeeld.

Nog één keer keihard lachen om alles wat het leven in zijn ogen aantrekkelijk en belachelijk maakt. En we weten: dat is veel. Heel veel zelfs. Zeker als Youp het vertelt.

Route naar Jan van Besouw

Met openbaar vervoer Vanaf station Tilburg Centraal, neemt u Stadsdienst lijn 1 (T-bus), uitstappen in de Dorpsstraat. De laatste bus in de avond richting Tilburg vertrekt op 23:47 uur. (zie ook de website www.bba.nl) Komende vanuit Turnhout (B..

Bekijk complete route naar Jan van Besouw Goirle
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws