cabaret: nOOb - nOOb speelt nOOb in De Oosterpoort op VRIJDAG 10 FEBRUARI 2023 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit deze voorstelling (nOOb - nOOb speelt nOOb in De Oosterpoort) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

  VR.
10 FEB
NOOB - NOOB SPEELT NOOB Binnenzaal De Oosterpoort, Groningen
2023
 
Hoofdprogramma Noob

Extra informatie

Je kunt je carrière beroerder beginnen dan duo nOOb. In 2021 studeerden Laura Bakker en Isabelle Kafando af aan de toneelschool, om gelijk het Amsterdams Kleinkunst Festival te winnen en de publieksprijs en de Wim Sonneveldprijs mee naar huis te nemen. Nu duiken de dames het theater in met hun allereerste avondvullende voorstelling. nOOb speelt nOOb gaat over het zijn van een noob: een nieuweling, een beginneling, een groentje, een nobody. Schakelend van de ene naar de andere scène laten Laura en Isabelle zien hoe lachwekkend de realiteit soms is. Humor in een modern jasje door losers waar je hart sneller van gaat kloppen, met muziek die je mee kan zingen. Cabaret voor en door de noobs van deze wereld, een ode aan de eenling en een hartverwarmende trip.

Route naar De Oosterpoort

Vanuit de richting Leeuwarden/Heerenveen (A7, E22) Bij binnenkomst Groningen bij het Julianaplein rechtdoor. Tweede afslag rechts, richting Centrum /Hoogezand. *Volg de borden richting de Oosterpoort (de wijk). U ziet De Oosterpoort (en daarnaas..

Bekijk complete route naar De Oosterpoort Groningen