cabaret: Youp van 't Hek - De laatste ronde in DRU Industriepark op DONDERDAG 01 SEPTEMBER 2022

  DO.
01 SEP
YOUP VAN 'T HEK - DE LAATSTE RONDE DRU Industriepark, Ulft
2022
 
Hoofdprogramma Youp van 't Hek

Extra informatie

Op tijd weg van het feestje. Dat was een van de ware wijsheden van Youp zijn vader. Dus gaat hij stoppen. Over drie jaar, op zijn zeventigste verjaardag, zet hij geen punt, maar een feestelijk uitroepteken achter zijn vrolijke carrière. En voor die tijd reist hij nog één keer met De Laatste Ronde! langs alle theaters waar hij de afgelopen vijftig jaar met zoveel plezier heeft gespeeld.

Nog één keer keihard lachen om alles wat het leven in zijn ogen aantrekkelijk en belachelijk maakt. En we weten: dat is veel. Heel veel zelfs. Zeker als Youp het vertelt.

Route naar DRU Industriepark

De DRU ligt in de achterhoek, aan de oude IJssel in Ulft. DRU Industriepark is vanaf het westen te bereiken via de A1, A12 en A18. Vanaf het noorden is DRU Industriepark te bereiken via de A32, A28, A50 en A12. Vanaf het zuiden is DRU Industriep..

Bekijk complete route naar DRU Industriepark Ulft
 

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze pagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na de voorstelling?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de DRU Industriepark in Ulft? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Youp van 't Hek - De laatste ronde plaatsvindt.

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws