cabaret: Youp Van 't Hek - De Laatste Ronde in Schouwburg De Kring op ZATERDAG 23 SEPTEMBER 2023

  ZA.
23 SEP
YOUP VAN 'T HEK - DE LAATSTE RONDE Schouwburg De Kring, Roosendaal
2023
 
Hoofdprogramma Youp van 't Hek
Voorstelling uitverkocht
Youp Van 't Hek - De Laatste Ronde in Schouwburg De Kring is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is deze voorstelling uitverkocht.

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Extra informatie

Op tijd weg van het feestje. Dat was een van de ware wijsheden van Youp zijn vader. Dus gaat hij stoppen. Dit wordt zijn laatste theaterseizoen. Stoppen op zijn zeventigste! Hij zet geen punt, maar een feestelijk uitroepteken achter zijn vrolijke carrière. Voor die tijd reist hij nog één keer met De Laatste Ronde langs alle Nederlandse en Vlaamse theaters waar hij de afgelopen vijftig jaar met zoveel plezier heeft gespeeld. Nog een keer keihard lachen om alles wat het leven in zijn ogen aantrekkelijk en belachelijk maakt. En we weten: dat is veel. Heel veel zelfs. Zeker zoals Youp het ziet en helemaal hoe hij het vertelt.

Overnachten na de voorstelling?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Schouwburg De Kring in Roosendaal? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Youp Van 't Hek - De Laatste Ronde plaatsvindt.

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws