cabaret: Peter Pannekoek - Dna in Stadsschouwburg Groningen op VRIJDAG 17 FEBRUARI 2023

  • Peter Pannekoek
    Lowlands 2015 - vrijdag
    © Arend Jan Hermsen
  VR.
17 FEB
PETER PANNEKOEK - DNA Stadsschouwburg Groningen, Groningen
2023
 
Hoofdprogramma Peter Pannekoek
Voorstelling uitverkocht
Peter Pannekoek - Dna in Stadsschouwburg Groningen is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is deze voorstelling uitverkocht.
vr 17 feb
Peter Pannekoek - DNA
Stadsschouwburg Groningen, Groningen
€ 10,00 - 27,50

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Volgens onze informatie is deze voorstelling uitverkocht. Mogelijk worden er op Ticketswap nog wel tickets voor Peter Pannekoek - Dna aangeboden.

Extra informatie

DNA. Een voorstelling over wat je achterlaat. Kun je het verleden loslaten om jezelf een toekomst geven?Peter Pannekoek behoort tot de absolute top van het Nederlandse cabaret. Zijn Oudejaarsconference 2021 werd alom bejubeld door zowel kijkers als recensenten. Met een weergaloos decor wist hij op indrukwekkende wijze met veel humor, maar zonder genade het hedendaagse Nederland de maat te nemen. NRC vond het ‘een grandioze recapitulatie van ons tweede coronajaar’, de Volkskrant roemde zijn ‘aanstekelijke gretigheid en energie waarmee hij een welkome frisse wind door het genre blaast’, het Algemeen Dagblad schreef ‘Koning van het omdenken zit stevig op zijn op Oudejaarstroon’ en met Pauperkabouter introduceerde hij een nieuw landelijk begrip.Eerder won Peter met zijn programma Later was alles beter de prijs voor de meest veelbelovende theatermaker, de Neerlands Hoop. Naast het theater is Peter ook regelmatig te zien als teamcaptain in Dit Was Het Nieuws en bij The Roast op Comedy Central.De kaartverkoop voor Peter Pannekoek start op 2 mei om 13.00 uur.

Route naar Stadsschouwburg Groningen

Stadsschouwburg: Turfsingel 86, 9711 VX Groningen parkeren: P-UMCG Noord (Antonius Deusinglaan 1), P-Damsterdiep (Damsterdiep 5), P-Boterdiep (Bloemsingel 10). De komende jaren wordt er doorlopend gewerkt aan het verbeteren van de bereikbaarhe..

Bekijk complete route naar Stadsschouwburg Groningen Groningen
 

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze pagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na de voorstelling?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Stadsschouwburg Groningen in Groningen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Peter Pannekoek - Dna plaatsvindt.

FOTO'S VAN Peter Pannekoek

Foto Peter Pannekoek te Fieldlab concert André Hazes - 07/03 - Ziggo Dome Foto Peter Pannekoek te Fieldlab concert André Hazes - 07/03 - Ziggo Dome Foto Peter Pannekoek te Lowlands 2015 - vrijdag Foto Peter Pannekoek te Lowlands 2015 - vrijdag Foto Peter Pannekoek te Lowlands 2015 - vrijdag Foto Peter Pannekoek te Lowlands 2015 - vrijdag
 
Bekijk alle 7 foto's van Peter Pannekoek

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws