cabaret: Katherine Ryan in Phil. op VRIJDAG 20 SEPTEMBER 2024

  VR.
20 SEP
KATHERINE RYAN Phil., Haarlem
2024
 
Hoofdprogramma Katherine Ryan
Bestel tickets voor deze voorstelling
Bestel tickets Katherine Ryan in Phil.
Tickets Katherine Ryan:
vr 20 sep
Phil., Haarlem
€ 22,40

Extra informatie

Katherine Ryan is een van de hardwerkendste comedians uit de Engelse comedyscene. De geboren Canadese woont al jaren in het Verenigd Koninkrijk en heeft van daaruit de wereld veroverd. Ze treedt overal op, maakt TV-shows, schrijft boeken en acteert in series. Zo is ze onder meer te zien in haar Netflix-serie The Duchess, die ze zelf schreef en produceerde. Op Netflix zijn twee van haar specials te zien, en haar meest recente soloshow Missus brak records op Sky TV. Ze schitterde in de UKTV-serie Parental Guidance, Comedy Central's Out Of Order met o.a. Judi Love en was host in de Amazon Prime-serie Backstage with Katherine Ryan.

Route naar Phil.

Openbaar vervoer Philharmonie Vanaf Station Haarlem buslijn 73 Halte Spaarne Teyler’s museum (per 11/07/’10). Het Station Haarlem bevindt zich op 10 minuten loopafstand. U vertrekt vanaf Stationsplein (centrumkant) richting de Grote Markt via ..

Bekijk complete route naar Phil. Haarlem
 

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze pagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na de voorstelling?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Phil. in Haarlem? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Katherine Ryan plaatsvindt.

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws